Kvass Original ILGUCIEMA, 1,5l

Kvass Original ILGUCIEMA, 1,5l

42,00 NOK


Basert på 2 omtaler

Kvass er en tradisjonell slavisk og baltisk drikke som vanligvis er laget av rugbrød , som er kjent i mange sentraleuropeiske, østeuropeiske og asiatiske land og spesielt i Hviterussland , Russland og Ukraina som svart brød . Fargen på brødet som brukes, bidrar til fargen på den resulterende drikken. Kvass er klassifisert som en alkoholfri drikk etter russisk , litauisk , polsk , ungarsk og rumensk standard.

Det er spesielt populært i de fleste nord-slaviske land , unntatt Slovakia og Tsjekkia . Det er også kjent i de baltiske landene Latvia , Litauen og Estland . Kvass er også godt kjent i hele Mongolia , Georgia , Aserbajdsjan , Tadsjikistan , Kasakhstan , Usbekistan , Kina og Armenia ; mange kvass-leverandører der selger drinken i gatene eller på restauranter. Kvass er også populært i Harbin og Xinjiang , Kina , der russisk kultur har hatt innflytelse.


Vekt: 1,9 kg.
Lagerstatus: 5 stk. på lager
stk.

Kvass Original Ilguciema

Netto: 1,5l

Ingredienser:  drikkevann, sukker, BARLEY og RYE ekstrakter, surhetsregulatorer - i syre og sitronsyre, CO2, brødgjær, antioksidant - askorbinsyre

Opprinnelse: Latvia

Andre kunder har også kjøpt