Grønn bokhvete BIO, 250g

Grønn bokhvete BIO, 250g

19,00 NOK

Basert på 2 omtaler

Bokhvete dyrkes i de store feltene i den latviske Gauja nasjonalpark. Hektarene på gården ligger titalls kilometer fra industrianleggene.

Den naturlige fargen på bokhvete er grønn, ikke brun, ettersom kornene ikke er kokte, men stekt. Derfor er de "i live" og beholder mye mer (opptil 30%) verdifulle egenskaper sammenlignet med konvensjonell bokhvete og til og med er i stand til å spire. I tillegg har grønn bokhvete en mild smak.

Grønn bokhvete inneholder 18 aminosyrer, inkludert essensielle. Disse kornene er rike på kvalitetsprotein: 11,5% per 100 g. De inneholder B-vitaminer: B1, B2, PP, B5, B6, B9, makro og mikroelementer: kalium, fosfor, magnesium, kalsium, jern, mangan, kobber, natrium, selen, pantotensyre og folsyre, lysin, metionin, lecithin, etc.

Grønn bokhvete inneholder quercytin og flavonoidet proanthocyanidin, dens antioksidantaktivitet er omtrent 50 ganger høyere enn vitamin E eller selen, og omtrent 20 ganger høyere enn vitamin C.

 

Vekt: 0,35 kg.
Lagerstatus: 22 stk. på lager
stk.

Grønn bokhvete BIO

Netto: 250g

Ingredienser: 100% Øko grønn bokhvete

100g produkt inneholder:

Fett 3,1 g, inkludert mettede fettsyrer 0,7 g

Karbohydrater 61,0 g, inkludert sukker 2,6 g

Fiber 10,0 g

Protein 11,5 g

Salt 0,03 g

Magnesium 250 mg

Mangan 2,0 mg

Sink 3,0 mg

Fosfor 399 mg

Jern 2,9 mg

Tiamin 0,42 mg (vitamin B1)

Vitamin B6 0,58 mg

Opprinnelse: Latvia

Andre kunder har også kjøpt