Hampolje Kaldpresset BIOTECA, 250ml

Hampolje Kaldpresset BIOTECA, 250ml

69,00 NOK

Ingen produktomtale
Tilhengere av en sunn livsstil vil sette pris på hampfrøolje, som er anerkjent som en kraftig supermat, takket være en rekke nyttige næringsstoffer den inneholder. Den uvanlige dype berøringen i smaken gjør den til en original ingrediens for salater og tilbehør, samt til desserter.
 
Vekt: 0,6 kg.
Lagerstatus: 10 stk. på lager
stk.

Hampolje Kaldpresset BIOTECA

 

Den perfekte balansen og mengden flerumettede syrer Omega-3 og Omega-6 i hampfrøolje bringer den nærmere sjøfisk, som er anerkjent som leder av innholdet av disse næringsstoffene. Det er viktig å huske på at de essensielle Omega-3 og Omega-6 syrene ikke syntetiseres av kroppen alene, og bare kommer med mat.

På grunn av dem fungerer oljen utmerket for å senke kolesterolet i blodet, styrke hjertemuskelen og fremme enkel og rask absorpsjon av alfa-tokoferol eller vitamin E.

Hampfrøolje anbefales for bruk som et verktøy for å forhindre slag og hjerteinfarkt.

Klorofyll gir oljen en rik, gressaktig farge, hjelper til med sårheling og tar del i produksjonen av røde blodlegemer, som er ansvarlige for å transportere oksygen gjennom kroppen, og øker kroppens samlede motstand mot virus og bakterier. absorberes av menneskekroppen sammen med fett

Netto: 250ml

Ingredienser: 100% Hampolje Kaldpresset

 
   
   
   
   
   
   
   
   

Andre kunder har også kjøpt