Hampolje Kaldpresset BIOTECA, 250ml

Hampolje Kaldpresset BIOTECA, 250ml

69,00 NOK


Basert på 6 omtaler

Tilhengere av en sunn livsstil vil sette pris på hampfrøolje, som er anerkjent som en kraftig supermat, takket være en rekke nyttige næringsstoffer den inneholder. Den uvanlige dype berøringen i smaken gjør den til en original ingrediens for salater og tilbehør, samt til desserter.
 
 

Vekt: 0,6 kg.
Lagerstatus: 2 stk. på lager
stk.

Hampolje Kaldpresset BIOTECA

 

Den perfekte balansen og mengden flerumettede syrer Omega-3 og Omega-6 i hampfrøolje bringer den nærmere sjøfisk, som er anerkjent som leder av innholdet av disse næringsstoffene. Det er viktig å huske på at de essensielle Omega-3 og Omega-6 syrene ikke syntetiseres av kroppen alene, og bare kommer med mat.

På grunn av dem fungerer oljen utmerket for å senke kolesterolet i blodet, styrke hjertemuskelen og fremme enkel og rask absorpsjon av alfa-tokoferol eller vitamin E.

Hampfrøolje anbefales for bruk som et verktøy for å forhindre slag og hjerteinfarkt.

Klorofyll gir oljen en rik, gressaktig farge, hjelper til med sårheling og tar del i produksjonen av røde blodlegemer, som er ansvarlige for å transportere oksygen gjennom kroppen, og øker kroppens samlede motstand mot virus og bakterier. absorberes av menneskekroppen sammen med fett

Netto: 250ml

Ingredienser: 100% Hampolje Kaldpresset

 
   
   
   
   
   
   
   
   

Andre kunder har også kjøpt