Utsolgt
Kvass

Kvass "Hlebnij Kraj", 2l

Produktet er utsolgt.

58,00 NOK

Ingen produktomtale

Kvass er en tradisjonell slavisk og baltisk drikke som vanligvis er laget av rugbrød , som er kjent i mange sentraleuropeiske, østeuropeiske og asiatiske land og spesielt i Hviterussland , Russland og Ukraina som svart brød . Fargen på brødet som brukes, bidrar til fargen på den resulterende drikken. Kvass er klassifisert som en alkoholfri drikk etter russisk , litauisk , polsk , ungarsk og rumensk standard.

Det er spesielt populært i de fleste nord-slaviske land , unntatt Slovakia og Tsjekkia . Det er også kjent i de baltiske landene Latvia , Litauen og Estland . Kvass er også godt kjent i hele Mongolia , Georgia , Aserbajdsjan , Tadsjikistan , Kasakhstan , Usbekistan , Kina og Armenia ; mange kvass-leverandører der selger drinken i gatene eller på restauranter. Kvass er også populært i Harbin og Xinjiang , Kina , der russisk kultur har hatt innflytelse.

Vekt: 2,1 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Kvass "Hlebnij Kraj"

Netto: 2l

Ingredienser: Renset drikkevann, lett byggmalt, maltbyg, sukker, rugmaltekstrakt, naturlig fargestoff "karamell", surhetsregulator - sitronsyre.

Opprinnelse: Russland

Andre kunder har også kjøpt