Utsolgt
Kvass Rigas, 1,5l

Kvass Rigas, 1,5l

Produktet er utsolgt.

39,00 NOK

Veil. salgspris 39,00 NOK


Basert på 14 omtaler

Kvass er en tradisjonell slavisk og baltisk drikke som vanligvis er laget av rugbrød , som er kjent i mange sentraleuropeiske, østeuropeiske og asiatiske land og spesielt i Hviterussland , Russland og Ukraina som svart brød . Fargen på brødet som brukes, bidrar til fargen på den resulterende drikken. Kvass er klassifisert som en alkoholfri drikk etter russisk , litauisk , polsk , ungarsk og rumensk standard.

Det er spesielt populært i de fleste nord-slaviske land , unntatt Slovakia og Tsjekkia . Det er også kjent i de baltiske landene Latvia , Litauen og Estland . Kvass er også godt kjent i hele Mongolia , Georgia , Aserbajdsjan , Tadsjikistan , Kasakhstan , Usbekistan , Kina og Armenia ; mange kvass-leverandører der selger drinken i gatene eller på restauranter. Kvass er også populært i Harbin og Xinjiang , Kina , der russisk kultur har hatt innflytelse.


Vekt: 1,9 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Kvass Rigas

Netto: 1,5l

Ingredienser: drikkevann, sukker, bygg- og rugmaltekstrakt, surhetsregulatorer - melkesyre, sitronsyre, CO2, gjær, antioksidant - askorbinsyre.

Opprinnelse: Latvia

Andre kunder har også kjøpt