Manuka Honey Nutri Elixir, Nærende og Fuktighetsgivende Maske Bielenda, 8g

Manuka Honey Nutri Elixir, Nærende og Fuktighetsgivende Maske Bielenda, 8g

19,00 NOK


Ingen produktomtale

Den nærende og fuktighetsgivende masken med en rik kremaktig tekstur forbedrer effektivt kvaliteten på delikat og krevende tørr og sensitiv hud. Den uvanlige formelen for kosmetikken, basert på den unike Manuka -honningen, gir tørr, dehydrert hud optimal hydrering, støtter regenerering og næring. Masken forbedrer synlig hudens generelle utseende og tilstand. Det styrker og myker opp epidermis, eliminerer den ubehagelige følelsen av tetthet og svie i huden, gjør den myk og glatt. Det forbedrer fargen og tilfører huden en strålende glød. Inneholder verdifulle, ekstremt effektive aktive ingredienser: manuka honning - unik honning fra New Zealand, det reneste økosystemet i verden.

Inneholder vitaminer, mineraler og organiske syrer, er en sterk antioksidant, har rike nærende og fuktighetsgivende egenskaper. Det glatter og myker huden, støtter regenerering. Det forbedrer hudtonen, lindrer rødhet og irritasjon. royal gelé - har et eksepsjonelt høyt innhold av hudnærende ingredienser, B -vitaminer og vitamin C, takket være det forbedrer hudens tilstand og kvalitet, reduserer følsomheten for eksterne faktorer. Beholder vann i epidermis, beroliger og beroliger.


Vekt: 0,1 kg.
Lagerstatus: 4 stk. på lager
stk.

Manuka Honey Nutri Elixir, Nærende og Fuktighetsgivende Maske Bielenda

Netto: 8g

Opprinnelse: Polen

Bruk: Påfør masken i ansiktet, unngå området rundt øynene, og skyll med lunkent vann etter 15-20 minutter. Bruk regelmessig etter behov

Andre kunder har også kjøpt